Ці щеплення необхідно зробити тварині вже зараз!

Ці щеплення необхідно зробити тварині вже зараз!

Вакцинація Вашого улюбленця — це невід’ємна складова догляду за ним. 

Особливо важливо дотримуватися графіку щеплень для тварин віком до 12 місяців. У ветцентрі «Панда» ми рекомендуємо зробити 2 прививки від вірусних захворювань, що допоможе вберегти Вашого улюбленця від таких хвороб, як вірусний гепатит, парагрип, аденовірус та інших.

Крім того, не забувайте про щеплення від сказу раз у рік у будь-якому віці — це дуже важлива процедура, яка допоможе захистити Вашого хвостика від цієї небезпечної хвороби.

Також наші ветеринарні лікарі рекомендують профілактичні щеплення протигрибковою вакциною, які допоможуть вберегти тварину від відповідних захворювань.

Для собак особливо важлива профілактика бабезіозу — це серйозна інфекційна хвороба, яка передається через укуси кліщів. Щоб захистити Вашого улюбленця, ми рекомендуємо зробити щеплення проти цієї хвороби.

Не забувайте, що весна — це не лише час сонечка і квітів, а ще і початок «сезону інфекцій, хвороб та різних паразитів», тому не відкладайте щеплення на потім і зверніться до ветклініки «Панда» вже сьогодні. Наші лікарі з радістю допоможуть Вашому улюбленцю залишатись здоровим і захищеним.

Очікуємо Вас за адресою: м. Черкаси, вул. Сінна (Добровольського), 20. Прийом лікарів-ветеринарів здійснюється у форматі живої черги згідно з графіком:

ПН-ПТ: 09:00-12:00, 15:00-17:00

СБ: 09:00-12:00 НД: вихідний

Контакти для інформації та попереднього запису на ветпроцедури: +38 096 704 99 39,  +38 067 398 70 74

panda

Оставьте свое сообщение