Ці прості дії можуть врятувати життя тваринам — не будьте байдужими!

Ці прості дії можуть врятувати життя тваринам — не будьте байдужими!

Ви вже знаєте з наших соцмереж, що до «Панди» почали все частіше приходити добрі люди, що підібрали на вулиці чотирилапих: як котиків, так і собачок. Адже зима для покинутих тварин — найстрашніший період. Спочатку вони блукають у пошуках їжі, яку можуть і не знайти у «міських джунглях», шукають прихистку в підвалах, до яких часто немає доступу або ж їх виганяють звідти, а потім або помирають від холоду і голоду, або гинуть під колесами авто, чи від «природного інстинкту» більших та дужих вуличних тварин…

Так, на жаль, ми, люди, не можемо забезпечити УСІМ безпритульним тваринам житло і потрібну дорогу. Але в наших силах допомогти ХОЧА Б ОДНІЙ безпорадній живій душі пережити холоди.

Як??

  • Якщо у Вас є можливість, заберіть тваринку до себе. Кожне живе створіння у цьому світі потребує турботи та любові. Станьте сім’єю для покинутого котика чи собачки.
  • Якщо у Вас немає можливості взяти в родину домашнього улюбленця, то станьте його прихистком на певний час. Дозвольте йому перезимувати у теплі.
  • Якщо два попередніх пункти Вам не під силу, піклуйтеся про покинутих тварин хоча б на вулиці, підгодовуючи. Зваріть теплої каші. Це не коштує дорого, а для них — це спасіння від голоду. У випадку, коли Ви побачили покинутого котика/собачку, сходіть у найближчий зоомагазин та придбайте йому їжі. Хвостаті будуть Вам безмежно вдячні!

Пам’ятайте! Кожна приручена тваринка — це врятоване життя! Холод і голод вбиває безпритульних! Врятуйте маленькі душі, приклавши до цього хоча б якихось зусиль!

А ми завжди готові підлікувати Ваших нових членів родини чи підопічних.

Звертайтесь за адресою:
м. Черкаси, вул. Сінна (Добровольського), 20.

Прийом ветеринара відбувається у форматі живої черги
ПН-ПТ: 09:00-12:00, 15:00-17:00
СБ: 09:00-12:00
НД: вихідний

+38 096 704 99 39
+38 067 398 70 74

panda

Оставьте свое сообщение